Onze gebruiken

Bij Databarn is uw data onze passie. Wij ontwikkelen ons continu en zorgen daarmee altijd dat de bescherming en beveiliging van uw data gewaarborgd is. Op deze pagina kunt u meer lezen over de gebruiken van Databarn op gebied van infrastructuur en onderwijs.

Onze infrastructuur

  • Onze koelingssystemen zijn van de merken Trane en Stulz. Met deze hoge kwaliteits koelingssystemen kunnen wij een klimaatgecontroleerde omgeving garanderen. Databarn volgt het 'cold corridor' principe door middel van o.a. gelijkstroommotoren en stand-by backup koeling, dit zorgt er voor dat uw apparatuur altijd gekoeld is.

  • In onze datacenters maken wij gebruik van krachtige GE UPS Systemen met realtime batterij backup, gecombineerd met 24/7 diesel aangedreven generators. Onze GE-UPS N+1 systemen hebben een hoge efficiëntie van wel 97.5%, met automatische batterij controle elke maand.   

  • In onze datacenters zijn er ‘meet-me’ kamers aanwezig, waarin elke fiber/kabel-provider aanwezig is om verbinding te maken met uw infrastructuur. Daar bij monitoren onze medewerkers het netwerk 24/7. 

  • Onze netspanning wordt regelmatig gecontroleerd door middel van IEC61000-2-4 controle. 

  • Onze klanten hebben 24/7/365 toegang met hun persoonlijke toegangspasjes. Elke rack schikt over een persoonlijke sleutel.   

  • Ons datacenter maakt gebruik van een vroege rookdetectiesysteem van PSS Brandmeldcentrale en 24/7 beveiliging via Galaxy Alarmcentrale. Ook beschikken wij over een NOC-BMS systeem dat 24/7 de prestaties en gezondheid van uw netwerk bewaken. 

Onderwijs

Naast het feit dat Databarn diensten levert aan haar klanten, zijn de datacenters een publieke kennisplek. Deze kennis deelt Databarn graag met al haar klanten en hiervoor worden geen extra kosten gerekend. Wij verstrekken gratis kennis over hoe onze klanten hun datacenter-gerelateerde bedrijven optimaal kunnen runnen. Met dit standpunt helpen wij onze klanten om te groeien en willen wij graag een goede lange termijn relatie opbouwen.


Ook is Databarn een erkend leerbedrijf dat jaarlijks vele stagiaires opleidt. Op het gebied van ICT-beheer en administratie hebben wij stageplekken beschikbaar. Wij bieden studenten een goede leercurve aan met alle datacenter-gerelateerde producten en diensten om voorbereid de toekomst tegemoet te gaan. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 
Contact

No errors here, hooray!
Script execution time: 0,32944s
The script is now using: 1669,57KB of memory.
Peak usage: 1828,16KB of memory.